MALATYA / YEŞİLYURT - Yeşil Dilek İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı okulumuzda gösteriler ve yarışmalarla kutladık. Törende emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz Öğretmenleri kendi siniflarinda 23 Nisan hazırlıklarına başladılar. Çocuklar kendi emekleriyle yaptığı süslemelerle sınıflarını renklendirdiler.

Nis

Okulumuzda Ramazan Ayı bilinci öğrencilerimize etkinliklerle anlatıldı. Emeği geçen Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Nis

12 Mart 1921 Tarihinde kabul edilen İstiklal Marşımızı Okulumuz Öğretmenlerinden Şeyda Kırteke öğrencileriyle birlikte etkinlik yaparak kutladı. Emeği geçen Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart 1915 Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla törenle anıldı. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz 4. sınıf öğrencileri sınıf öğretmenleri ve okul idaresinin katılımıyla Mersedes Kadir Çocuk Trafik Eğitim Parkı Gezisine katıldılar. Bu bilgilendirici gezide emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve okul müdürümüze teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz Yeşil Dilek İlkokulunda 11-17 Aralık 2023 tarihinde yerli malı haftası kutlanmıştır. Etkinlikte emeği gecen  öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.